كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
شنبه 20 فروردین 1401 سوء استفاده موسسات بی هویت از متقاضیان دوره های فراگیر کارشناسی ارشد مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی از  سوء استفاده موسسات بی هویت از متقاضیان دوره های فراگیر کارشناسی ارشد با عنوان دوره های آمادگی کارشناسی ارشد فراگیر خبر داد.
اکبرآبادی ، ضمن هشدار به متقاضیان شرکت در آزمون دوره های فراگیر دانشگاه نور اظهار  داشت، متاسفانه در آستانه آغاز دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور شاهد فعالیت بسیاری از موسسات غیر مجاز و بی هویت با جعل آرم دانشگاه پیام نور  و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استفاده از اطلاعات پورتال دانشگاه پیام نور هستیم.
وی ادامه داد، این موسسات به اصطلاح آموزشي با تبليغات گسترده در سطح شهر ها، از علاقه متقاضیان به تحصیل در دانشگاه پیام نور با وعده قبولي بدون كنكور سوء استفاده می کنند و با دريافت مبالغي ،اقدام به ثبت نام داوطلبان برای کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور کرده اند، که به هیچ عنوان دارای اعتبار نبوده و وابسته به این دانشگاه نیستند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی ،ضمن هشدار به تمام داوطلبان دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور افزود: زمان و جزئیات ثبت نام دوره های فراگیر کارشناسی ارشد فقط از طریق سایت رسمی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org انجام می شود و موسساتی که با استفاده از نام و آرم دانشگاه پیام نور و با عنوان دوره های آمادگی کارشناسی ارشد فراگیر فعالیت می کنند، از سوی این دانشگاه فاقد اعتبار بوده و نقشی در پذیرش یا عدم پذیرش دانشجویان ندارند.
وی از متقاضیان خواست در صورت داشتن هرگونه سوال و یا کسب اطلاعات به شعب دانشگاه پیام نور در سطح استان مرکزی و یا به پورتال دانشگاه به آدرس Markazi.pnu.ac.ir  مراجعه و یا باشماره تماس های 34062600 الی 3  داخلی 129 واحد روابط عمومی تماس حاصل نمایند و یا با ایدی @pnuravabetدر پیام رسان ایتا با روابط عمومی استان ارتباط برقرار نمایند.