كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
یکشنبه 3 دی 1402 انتصاب سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان مرکزی
با حکم دکتر ابراهیم تقی زاده ریاست عالیه دانشگاه پیام نور،  دکتر غلامرضا فرخی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان مرکزی منصوب شد.

در این حکم آمده است:
امید است با استمداد از عنایات حق تعالی، علاوه بر برنامه‌ریزی و تلاش مستمر بر اساس شرح وظایف تعیین شده، از توانایی و قابلیت‌های تمامی همکاران ارجمند بهره‌مند گردیده و در راه تحقق اهداف و اعتلای دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران،  موفق و سربلند باشید.

دکتر فرخی ،استادیار گروه مهندسی کشاورزی دانشگاه پیام نور،استاد نمونه در قطب الکترونیکی دانشگاه پیام نور، ارائه قریب 30 مقاله در نشریات معتبر علمی پژوهشی داخلی و خارجی، مؤلف 4 کتاب تخصصی، مجری چندین طرح پژوهشی ملی می باشد و از سوابق اجرایی وی نیزمدیر پژوهش و رئیس گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه پیام نور استان مرکزی،  دبیر شورای ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه پیام نور استان مرکزی،معاونت دانشگاه پیام نور واحد تفرش، عضو خبره سازمان نظام مهندسی، عضو کمیسیون کشاورزی قرارگاه اقتصاد دانش بنیان به نمایندگی دانشگاه در استانداری استان مرکزی اشاره کرد.